Make your own free website on Tripod.com

Nieuws

Nieuwe foto's op showbizzsite (31 augustus 2004)
Er staan nieuwe foto's op http://www.showbizzsite.be van Belle Perez. Het gaat om foto's van Donna's Zomertour Lanaken. Ik was daar ook, dus op deze site in het fotoboek vind je natuurlijk ook foto's van Lanaken terug.

Belle in de Story (18 augustus 2004)
Belle staat deze week in de story met een verslag over Radio 2 Zomerhit, met een hele mooie foto trouwens. Verder in het magazine staat ze er ook nog eens met een klein fototje van haar en Regi van Milk Inc. in, met reclame voor de Druivenfeesten in Overijse waar ze volgende woensdag haar zangtalent gaat bewijzen (als dat voor sommige nog nodig is).

Belle in TV familie/Blik (18 augustus 2004)
Je vraagt je wellicht af waarom ik TV familie/blik schrijf. Wel dat is omdat het beide hetzelfde magazine is, enkel de cover is anders. Belle staat er met een kort artikel in (halve bladzijde). Natuurlijk over de zomerhit. Bij het artikel staat een foto van haar en Helmut Lotti.

Belle op de TOTZ-cd (17 augustus 2004)
Op de nieuwe TOTZ-cd kan je een nr. van Belle terugvinden. Op de voornamelijk nederlandstalige CD pronken zij en Xandee met een engelstalig nummer.

Belle op rimpelrock (17 augustus 2004)
Er waren bijna 50.000 mensen aanwezig gisteren op rimpelrock. 'Enamorada' en 'Light Of My Life' werden luidkeels meegezongen door het publiek. Maar ook haar nieuwste single 'Loca De Amor' deed het publiek dansen. Zo zie je maar, Belle valt bij alle leeftijdscategorieŽn in de smaak.

Belle zondagavond te gast op Donna's Zomertour (17 augustus 2004)
Belle was er verlede zondag ook bij op Donna's Zomertour. Die uitzonderlijk begon op 19u. Westende was dan ook te klein om al de volkstoeloop te verwerken. Ze bracht er een magnifieke voorstelling. Foto's kan je bekijken op http://www.vrtfansite.be en misschien kan ik ook nog aan enkele foto's voor de website geraken.

Belle was in Kemzeke (17 augustus 2004)
Belle was buiten op de zomerhit van Radio 2 ook nog te gast in een ander programma. Zondag mocht zij als trotse winnaar in Viva Vlaanderen zingen. Het programma sloeg zijn tenten op aan de Kemzeekse feesten in Stekene, en zong er samen met een live band. Start 16u.

3 x de zomerhit op rij (17 augustus 2004)
Jaja, en ook voor de 3de keer op rij wint Belle de zomerhit. Voor de 2de keer is hij helemaal voor haar alleen. Ze zag zichzelf niet als een van de kanshebbers. Maar ze is er toch weer in geslaagd om hem in de wacht te slepen. Ze had dan ook een uitstekend nummer. Persoonlijk vind ik het nummer kwalitatief 100x beter dan 'Enamorada' en twijfelde ik niet of ze ook dit jaar weer de zomerhit in de wacht zou slepen. Proficiat Ť!

Hoes nieuwe single (17 augustus 2004)
Dat Belle's nieuwe single Loco De Amor ging noemen, wisten de meeste fans wel al. Dat het een opzwepend latino nummer is, ook al. Maar hoe de hoes eruitziet, is weer iets nieuws. Over de releasedatum is spijtig genoeg nog niet veel bekend.

 Site wordt niet geŁpdate (13 augustus 2004)
Sorry maar tot 17 augustus zal de site niet worden geŁpdate. Ik ben namelijk op reis, en heb daar geen internetverbinding. Ik vind het erg spijtig, want dit weekend is het juist de zomerhit uitreiking. Het nieuws zal je natuurlijk wel al genoeg op TV zien enzo. Dinsdag 17 augustus zal ik het nieuws online zetten.

Fotospecial van Marktrock op Showbizzsite (13 augustus 2003)
Surf vlug naar http://www.showbizzsite.be om foto's van Baila Perez op Marktrock Leuven te bekijken.

 Belle een hele week te gast in de Rode Loper (10 augustus 2004)
Ik weet het ook maar vanaf vandaag. Belle is dus een hele week te gast in de Rode Loper. Elke keer op TV1 rond 18.10. Gisteren heb ik dus ook de aflevering gemist. Vandaag heb ik er een stuk van gemist, maar vannacht om 0.30 is er nog een heruitzending die ik zeker niet zal missen.

Belle in 'Wie komt er eten?' (10 augustus 2004)
om 22u20 op VTM
Fan: Erwin Eneman. Menu: Gazpacho, Belle Kipfilez en een zomerse crŤme Calalan.

Nieuwe foto's op showbizzsite (5 augustus 2004)
Er staan weer nieuwe foto's van Belle op showbizzsite. Van met 10 om te zien. 't Was weer een fantastisch optreden op 10 om te zien, enkel dansers miste ik. 

Nieuwe single wordt voorgesteld op Radio 2 zomerhit (5 augustus 2004)
Belle zal haar nieuwe single voor het eerst brengen op de Radio 2 zomerhit. Het wordt weer een zwoel salsa nummer, genaamd 'Loca De Amor'. Trek alvast je dansschoenen aan. De single zal eind augustus in de winkels liggen.

Belle in Libelle (5 augustus 2004)
Sorry dat ik het niet eerder op de site zette. Maar ik weet het zelf nog maar pas. Verlede week stond Belle met een mode special in de Libelle. Mooie foto's. Misschien in de locale krantenwinkel dat ze nog enkele exemplaren van vorige week liggen hebben.
Als mensen weten dat Belle in een magazine of krant staat. Gelieve me dit zo snel mogelijk te mailen: 
OM TE E-MAILEN KLIK HIER

Belle vanavond in TOTZ (4 augustus 2004)
Belle is deze avond te gast in TOTZ op VTM rond de klok van 21u15 en zondag de heruitzending om 18u00. Ze brengt er 'Light of my life'. Vergeet ook niet bij Willy Sommers eens naar de danseressen te kijken, dan zul je Anneke (nu met bruin haar) zien, want ik weet dat het bij de meeste al een tijdje geleden is, en ze blijft de beste danseres dat Belle ooit gehad heeft!!! 

Nieuwe foto's op Showbizzsite (1 augustus 2004)
Er staan weer nieuwe foto's op showbizzsite van ons Belleke. Foto's vanop Donna's Zomertour in Mortsel!!! http://www.showbizzsite.be is de boodschap.

Archief nieuws mei 2004 ] Nieuws Juni 2004 ] Nieuws Juli 2004 ]